Organitzadors:

logo_cnt.png

Col-laboradors i patrocinadors

Cronometratge:

© 2016 per Club Natació Tortosa

INFORMACIÓ PER ALS PARTICIPANTS

- La llargada de la travessia és de 12.522 metres.

 

- Hi ha avituallament de l'organització durant el recorregut i a l'arribada. 

 

- Es recomana nedar sempre pel canal de navegació, marcat entre dos boies (una verda i una roja) ja que és on hi ha més corrent i més fondària. 

 

- Els participants poden tenir acompanyants amb piragüa i donar-los avituallament sempre i quan no siguin ajudats. 

 

- Es participa amb cronometratge electrònic a través de Xip. La seva pèrdua comporta la desqualificació immediata i el pagament del xip (10€ que s'hauran d'abonar en efectiu amb la quantitat exacta abans de l'arribada del darrer nedador). 

- Els jutges de la prova formen part del Comitè Catalá d'Àrbitres de la Federació Catalana de Natació, qui faran oficials els resultats electrònics. 

 

- La sortida es realitza des de l'embarcador de Xerta a les 16:00h

 

- Tots el participant hauran de recollir el seu xip, casquet identificatiu i dorsal entre les 14:30 i 15:30 del mateix dia, a l'embarcador de Xerta.

 

- Tots els nedadors hauran de portar obligatòriament el casquet entregat per l'organització per qüestions de seguretat i identificació. 

 

- Hi ha metges, sanitaris i socorristes en diferents embarcacions degudament senyalitzades al llarg del recorregut.

 

- Es traslladaran a l'arribada les pertinences dels participants que ho desitgin.

- S'ha de complir sempre el reglament establert per a les aigües obertes de la Federació Catalana de Natació, qualsevol incompliment representarà la desqualificació del nedador. 

- NO hi haurà servei de retorn a Xerta al finalitzar la travessia. L'organització garanteix el transport al punt de sortida per a aquells participants que ho sol·licitin. L'autobús sortirà a les 14h desde el costat del punt d'arribada. Els acompanyants que baixin amb caiac també poden utilitzar aquest servei. Remarquem que aquest servei només realitzarà el servei d'anada al punt de sortida.

Tots els horaris estan pendents de confirmació per a 'edició del 2020

Pots consultar les bases de la travessia aquí 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now