LOGOTIPO NEGRO.png

BAIXADA DEL RENAIXEMENT

DE XERTA A TORTOSA

logo_cnt.png

Preguntes freqüents

Et falta informació o tens alguna inquietud?  Aquí trobaràs allò que més ens han preguntat. Però recorda, si segueixes tenint algun dubte, estem per solucionar-te'l.

Vull participar, però no sé si estic preparat.

Entenem que la llargària de la travessia pot fer respecte en un principi, però que hi ha valorar que nedem a favor de la corrent i aquesta per poca que sigui, sempre ajuda. En termes generals i sense ser exacte acostumem a dir que si pots nedar a un ritme 1'25'' cada 100 en piscina, pots participar sense preocuparte.

No he nedat mai en riu i em fa respecte.

Nedar en riu és diferent al mar però no hi ha de que preocupar-se. Per experiència podem dir que no es veuen animals de cap tipus durant la cursa, en algun moment et pots trobar amb vegetació, la quantitat d'aquesta varia segons com de secs o plujosos  hagin estat els mesos anteriors.

El recorregut està acotat o puc perdre'm?

Al llarg del recorregut hi ha unes boies que marquen el canal navegable del riu, que és per on s'ha de nedar. Estan marcades per una vermella (que s'ha de deixar a la dreta) i una verda (que ha de quedar a l'esquerra). També és situen boies inflables grogues per tenir una referència desde més lluny.