top of page
LOGOTIPO NEGRO.png

BAIXADA DEL RENAIXEMENT

DE XERTA A TORTOSA

logo_cnt.png

Informació per a participants.

Aquí està tota la informació tècnica referent a la competició. I recorda que si hi ha algo que no trobes estem a la teva disposició.

La llargada de la travessa és de 12.522 metres la clàssica i 6.700 la mitja.

Es recomana nedar sempre pel canal de navegació, marcat entre dos boies (una verda i una roja) ja que és on hi ha més corrent i més fondària. 

 

Aconsellem als participants venir acompanyats amb piragüa per guiar-los i donar-los avituallament sempre i quan no siguin ajudats. 

 

Es participa amb cronometratge electrònic a través de Xip. La seva pèrdua comporta la desqualificació immediata i el pagament del xip (10€ que s'hauran d'abonar en efectiu amb la quantitat exacta abans de l'arribada del darrer nedador). 

2013-07-20 16.51_edited.jpg

Els jutges de la prova formen part del Comitè Catalá d'Àrbitres de la Federació Catalana de Natació, qui faran oficials els resultats electrònics. 

La sortida es realitza des de l'embarcador de Xerta a les 15:30h i de Bítem a les 16:30

 

Tots el participant hauran de recollir el seu xip, casquet identificatiu i dorsal entre les 12:30 i 14:00 del mateix dia, a l'embarcador de Tortosa, passeig de Rivera, 1.

 

Tots els nedadors hauran de portar obligatòriament el casquet entregat per l'organització per qüestions de seguretat i identificació. 

 

Hi ha metges, sanitaris i socorristes en diferents embarcacions degudament senyalitzades al llarg del recorregut.

 

Es traslladaran a l'arribada les pertinences dels participants que ho desitgin.

S'ha de complir sempre el reglament establert per a les aigües obertes de la Federació Catalana de Natació, qualsevol incompliment representarà la desqualificació del nedador. 

NO hi haurà servei de retorn als punts de sortida al finalitzar la travessa. L'organització garanteix el transport al punt de sortida per a aquells participants que ho sol·licitin. Veure horaris que consten a la normativa. Els acompanyants que baixin amb caiac també poden utilitzar aquest servei. Remarquem que aquest servei només realitzarà el trajecte d'anada al punt de sortida.

bottom of page